CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang ads

Wednesday, February 1, 2012

Gambar | Gary Running Man bercuti di Europe

Sapa suka running man? Angkat hidung. RM dah published till episode 79 n sekarang i've been watching all the episodes since episode 1 tahun 2010 rasanya. Tak ingat bila.Tapi tgok since episode 1 till now and tak jemu langsung. Masa episode christmas, Gary telah menang sebagai Running Man terhebat individual race buat kali keduanya (episode 75), yang 1st skali menang tak ingat which episode. Hajat Gary adalah untuk melancong ke Europe and 'taukeh' Running Man dah bagi hadiah melancong ke Europe untuk Gary. Untung gila si Gary ni. Tak sangka hajat yang main-main tulis je dipenuhi. Memang sangat beruntung si Gary ni. Ok, sekarang ni aku nak publish gambar-gambar Gary di Europe. Gambar-gambar ni diambil dari twitter Gary. Have fun!



Walaupun hanya 2 keping tapi ok la. dapat jugak uols tgok muka gary yang nampak lonely ni. best kalau dpt melancong dengan jihyo skali.mesti happening!

No comments:

Post a Comment