Sunday, November 7, 2010

bz laa

mgu ni memang sgt bz tmbh2 selasa ni ( 9 Nov 2010) first final paper..mmg sgt2 ngeri dan takot!!!
paper 1st paper data comm yg mmg totally theoryy....sserious sshhiitt aku mmg x pandai kalo nak menghafal-hafal theory nihh...tapi dah final...nak x nak kena gak r stdy...pasrah je laaa..huhu...kalo la bleh masuk toyolll..mmg besss...dah la..aku mls nak tulis...tapi aku sgt rindu nak update blog haku nih...waaa...cukup la...gua kena stdy!

Wednesday, November 3, 2010

menitis air mata aku kerana kamu

tika aku duduk tepi tasik dengan meen, memori lama kembali. sambil melihat kura-kura berenang dalam tasik, sambil itu jugak aku bercerita dgn meen perihal aku tyme matriks dulu. memori lama selalu aje bertandang....xdapat aku lupakan.aku bercerita dngan meen kerana aku dah x sgup menahan lagi..rasa cm nak menangis je...lagipun aku rasa meen org yg paling sesuai nak mendengar cerita aku even dia x rapat sangat ngan aku dulu. hehe.....aku pun bercerita....aku bersyukur sgt2 tyme matriks dlu aku x sgka ada seseorang yang sgup berkawan dengan aku. ye lah dia tuh hensem putih tinggi mcm model laa...kalo nak dibandingkan ngan aku ni x cantik, hitam mmg x layak sungguh la aku kawan ngan dia. tapi dia kawan ngan aku je...tanpa mengira warna kulit aku..dia layan aku sgat baik....dia berkawan baik dengan aku...ktorg pon dah mcm pasangan yang bercinta tapi x bercinta pon...mcm je..tapi seriously aku mmg x sgka dia akan berkawan dengan aku. tanpa aku sedar, menitis air mata aku. sesungguhnya aku sgt menghargai perhubungan itu...aku sblum ni mana ada penah kwan ngan laki mcm tuh special skali. sekolah pun aku sekolah ngan dak pompuan mana penah skolah ngan dak laki. dulu rajin gile msej...skrg ni nak tgu satu msej pon ssah..aku phm masing2 bz..aku phm sgt...tapi kalo aku bleh bersabar..aku akan masih bersabar. aku tahu sesungguhnya org yang sabar itu besar ganjarannya..wallahualam... air mata aku menitis lagi...

Tuesday, November 2, 2010

my birthday (2110)

forget to upload bout my birthday earlier..amazing huh..21st birthday
well aku rase mmg aku sgt beruntung aku hdup sehingga hari ini..
my birthday was supposed to be 21st october 2010. n aku dpat suprised yg mmg x dijangka sungguh..siyesly mcm bom jangka..
sbb masa lpas zohor ade org hantar kek kat umah aku...omg...rasa cm nak melompat...but before dat aku bukak dlu c hu's da sender.. n i found out dat my family send it from penang!!!ohhhhhhh....ok feel like cryin!!! it is written there daripada keluarga..jom tgok gamba ni..n i think this cake is really marvellous..sodap n menjilat jari lah...n birthday aku ari ni gak aku dpat present from my beloved frens..tanx guys!!!!!!!lov u guys...smoga persahabatan kita kekal shingga akhir hayat!
ni kek yg aku dpat from my family..bukan pos from penang hokay...dis is a special delivery....muhahahaha..i love my family so much...mmg tersgt teruja n tkejut!








nice right??yummy also

nilah hadiah yg aku tgu2..myb korg geli ngan katak tapi aku pon geli gak..geli ngan katak sebnar..yg truan aku suke je...aku suka sbb shomeyl sgt2...waaa...aku x sgke kot kwn2 aku kasik hadiah ni..wahahhaha..nyway..tanx my fren!!

katak ni aku namakan mr bon sbb tgok tuh peyot dia buncit kan....


ni anak mr bon..cute kan...

this is really the amazing and most amazing birthday present and i'll be missing it.love 21st birthday..it's really gud!
211010...nice..smoga aku dapat kecapi apa yang aku nak dalam hidup ini..amin

usher-omg

aku suke lagu ni ngat..aku suke cara dia nari..aku suke lirik dia n aku suka gak lagu ni...hehe

*honey got a booty-like pow pow pow
honey got a booby-like wow wow wow*

hahaha...suke2

video

Ya Allah...

Ya Allah...aku mohon kepadamu berikanlah aku kesabaran dan ketabahan dalam menghadapi segala dugaan-Mu Ya Allah. Ya Allah terima kasih kerana telah memberikan peluang untuk aku hidup sehingga hari ini dan aku sangat bersyukur dengan apa yang aku ada Ya Allah..Ya Allah mudahkanlah perjalanan aku semasa aku menghadapi final exam minggu hadapan..berkatilah aku dlm menjawap semua soalan-soalan peperiksaan. sesungguhnya aku adalah insan-Mu yang hina dan memohon keampunan dariMu Ya Allah. Engkaulah maha pengampun segala dosa-dosa ku dan segala dosa-dosa umat Islam yang lain.